Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de post:
- 150g salata verde
- 100g rosii
- 30g ceapa rosie
- 30g porumb boabe
- 30g ardei rosu
- 2-3 lg maioneza de post
- decor frunze de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare salata de post:
Salata verde, spalata si scursa se taie fasii si se asaza pe o farfurie. Rosia se taie in doua si apoi feliute subtiri care se asaza in forma de evantai formanad un oval. Ceapa rosie se taie si ea feliute si cu ea decoram in exterior ovalul format de rosie. In centru punem maioneza, pestea ea ardeiul gras taiat cubulete mici, porumbul boabe in mijloc decoram cu frunze de patrunjel.Adaugam sare si piper la servire dupa gust.Pofta mare!
O reteta propusa de: alina iuliana cristina (alinaiuliana76)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?