Ingrediente supa crema de spanac:
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 5 cartofi
- aproximativ 500 gr spanac
- 3 morcovi
- putin ulei
- sare dupa gust
- seminte susan (optional)
Mod de preparare supa crema de spanac:
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu apa si se adauga cartofii taiati cubulete si morcovii taiati pe jumatate in lung. Cartofii si morcovii se acopera cu 2 litri de apa si se lasa la fiert pana sunt gata. Se scoate morcovul si se lasa la racit. Se adauga in supa spanacul si se lasa sa dea in clocot putin, dar nu mai e necesar un timp mare de fierbere. Se ia de pe foc si se paseaza cu robotul sau blenderul. Morcovii scosi se toaca cubulete si se pot folosi pentru a dichisi fiecare portie, alaturi de susan. Puteti bineinteles sa folositi si morcovii cruzi, eu am preferat sa ii fierb pentru a aroma in plus si supa.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.