O reteta savuroasa de supa crema de spanac

Ingrediente supa crema de spanac:

  • 1 ceapa Supa crema de spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 5 cartofi
  • aproximativ 500 gr spanac
  • 3 morcovi
  • putin ulei
  • sare dupa gust
  • seminte susan (optional)

Mod de preparare supa crema de spanac:

Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu apa si se adauga cartofii taiati cubulete si morcovii taiati pe jumatate in lung. Cartofii si morcovii se acopera cu 2 litri de apa si se lasa la fiert pana sunt gata. Se scoate morcovul si se lasa la racit. Se adauga in supa spanacul si se lasa sa dea in clocot putin, dar nu mai e necesar un timp mare de fierbere. Se ia de pe foc si se paseaza cu robotul sau blenderul. Morcovii scosi se toaca cubulete si se pot folosi pentru a dichisi fiecare portie, alaturi de susan. Puteti bineinteles sa folositi si morcovii cruzi, eu am preferat sa ii fierb pentru a aroma in plus si supa.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa crema de spanac.