O reteta minunata cu multe legume, excelenta pentru zilele de post!
Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ratatouille:
- 2 vinete
- 3 ardei capia
- 1 ceapa
- 1 borcan mic de ciuperci taiate
- 2 dovlecei
- 2 rosii mai mari
- 1 cana de suc de rosii (il preparam dintr-o rosie mare data pe razatoare )
- verdeata (marar si patrunjel)
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare ratatouille:
Pentru inceput se taie ardeii si ceapa marunt si se calesc. Se pregateste o tava pentru cuptor care se unge cu putin ulei. Se pun ardeii si ceapa in tava.
Trecem la vinete: se taie cuburi, se calesc si ele si se pun in tava. La fel, continuam cu ciupercile si dovleceii. Rosiile se taie bucati mai mari si se calesc, apoi se pun in tava peste restul legumelor.
O rosie mare se da pe razatoare, iar sucul se toarna peste legume, se potriveste de sare si piper si se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară