Publicat pe 7 Decembrie 2011 in Retete culinare
O nebunie de culori si arome si legume fel de fel!
O reteta minunata cu multe legume, excelenta pentru zilele de post!
Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ratatouille:
- 2 vinete
- 3 ardei capia
- 1 ceapa
- 1 borcan mic de ciuperci taiate
- 2 dovlecei
- 2 rosii mai mari
- 1 cana de suc de rosii (il preparam dintr-o rosie mare data pe razatoare )
- verdeata (marar si patrunjel)
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare ratatouille:
Pentru inceput se taie ardeii si ceapa marunt si se calesc. Se pregateste o tava pentru cuptor care se unge cu putin ulei. Se pun ardeii si ceapa in tava.
Trecem la vinete: se taie cuburi, se calesc si ele si se pun in tava. La fel, continuam cu ciupercile si dovleceii. Rosiile se taie bucati mai mari si se calesc, apoi se pun in tava peste restul legumelor.
O rosie mare se da pe razatoare, iar sucul se toarna peste legume, se potriveste de sare si piper si se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!
Vizionare placuta
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ratatouille.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ratatouille.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Tratamente naturiste
-
Culinar
-
Tratamente naturiste