O reteta minunata cu multe legume, excelenta pentru zilele de post!
Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ratatouille:
- 2 vinete
- 3 ardei capia
- 1 ceapa
- 1 borcan mic de ciuperci taiate
- 2 dovlecei
- 2 rosii mai mari
- 1 cana de suc de rosii (il preparam dintr-o rosie mare data pe razatoare )
- verdeata (marar si patrunjel)
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare ratatouille:
Pentru inceput se taie ardeii si ceapa marunt si se calesc. Se pregateste o tava pentru cuptor care se unge cu putin ulei. Se pun ardeii si ceapa in tava.
Trecem la vinete: se taie cuburi, se calesc si ele si se pun in tava. La fel, continuam cu ciupercile si dovleceii. Rosiile se taie bucati mai mari si se calesc, apoi se pun in tava peste restul legumelor.
O rosie mare se da pe razatoare, iar sucul se toarna peste legume, se potriveste de sare si piper si se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?