7 Decembrie 2011 publicat în Retete culinare 26 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O nebunie de culori si arome si legume fel de fel!

O reteta minunata cu multe legume, excelenta pentru zilele de post!

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ratatouille:

  • 2 vinete
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii mai mari
  • 1 cana de suc de rosii (il preparam dintr-o rosie mare data pe razatoare )
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare ratatouille:

Pentru inceput se taie ardeii si ceapa marunt si se calesc. Se pregateste o tava pentru cuptor care se unge cu putin ulei. Se pun ardeii si ceapa in tava.
Trecem la vinete: se taie cuburi, se calesc si ele si se pun in tava. La fel, continuam cu ciupercile si dovleceii. Rosiile se taie bucati mai mari si se calesc, apoi se pun in tava peste restul legumelor.
O rosie mare se da pe razatoare, iar sucul se toarna peste legume, se potriveste de sare si piper si se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri