O reteta cu stiuca excelenta si in zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru stiuca la cuptor cu legume:
- 1 stiuca de 1,5 kg
- 1 borcan rosii in buion
- 1/2 kg morcov
- 2 radacini patrunjel
- 3 cepe mari
- 5-6 catei de usturoi
- 400 g ciuperci
- sare si piper dupa gust
- 200 ml ulei
Mod de preparare stiuca la cuptor cu legume:
Stiuca se curata, se spala si se condimenteaza dupa gust, dupa care se aseaza in vas yena. Se taie rondele toate legumele si se aseaza jur-imprejurul pestelui, se adauga ulei, sare, piper si borcanul de rosii in bulion si apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 65-70 minute.
O reteta propusa de: Mocanu Mihai (Mocanu_Mihai_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară