O reteta cu stiuca excelenta si in zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru stiuca la cuptor cu legume:
- 1 stiuca de 1,5 kg
- 1 borcan rosii in buion
- 1/2 kg morcov
- 2 radacini patrunjel
- 3 cepe mari
- 5-6 catei de usturoi
- 400 g ciuperci
- sare si piper dupa gust
- 200 ml ulei
Mod de preparare stiuca la cuptor cu legume:
Stiuca se curata, se spala si se condimenteaza dupa gust, dupa care se aseaza in vas yena. Se taie rondele toate legumele si se aseaza jur-imprejurul pestelui, se adauga ulei, sare, piper si borcanul de rosii in bulion si apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 65-70 minute.
O reteta propusa de: Mocanu Mihai (Mocanu_Mihai_1)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân