O reteta cu stiuca excelenta si in zilele in care tineti post!
Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru stiuca la cuptor cu legume:
- 1 stiuca de 1,5 kg
- 1 borcan rosii in buion
- 1/2 kg morcov
- 2 radacini patrunjel
- 3 cepe mari
- 5-6 catei de usturoi
- 400 g ciuperci
- sare si piper dupa gust
- 200 ml ulei
Mod de preparare stiuca la cuptor cu legume:
Stiuca se curata, se spala si se condimenteaza dupa gust, dupa care se aseaza in vas yena. Se taie rondele toate legumele si se aseaza jur-imprejurul pestelui, se adauga ulei, sare, piper si borcanul de rosii in bulion si apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 65-70 minute.
O reteta propusa de: Mocanu Mihai (Mocanu_Mihai_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?