O reteta aromata cu stiuca si multe legume.

O reteta cu stiuca excelenta si in zilele in care tineti post!

Timp de preparare: 65 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru stiuca la cuptor cu legume:

  • 1 stiuca de 1,5 kg
  • 1 borcan rosii in buion
  • 1/2 kg morcov
  • 2 radacini patrunjel
  • 3 cepe mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400 g ciuperci
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml ulei

Mod de preparare stiuca la cuptor cu legume:

Stiuca se curata, se spala si se condimenteaza dupa gust, dupa care se aseaza in vas yena. Se taie rondele toate legumele si se aseaza jur-imprejurul pestelui, se adauga ulei, sare, piper si borcanul de rosii in bulion si apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 65-70 minute.

O reteta propusa de: Mocanu Mihai (Mocanu_Mihai_1)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Stiuca la cuptor cu legume.