Ingrediente friptura de pui cu orez si legume:
- piept de pui
- condimente pentru carne de pui
- orez
- unt
- ardei (rosii)
- porumb
- mazare
Mod de preparare friptura de pui cu orez si legume:
Cred ca deseori vi se intampla sa ajungeti seara obositi acasa, sa constatati ca nu aveti nimic de mancare si nici prea multa energie pentru ceva complicat de gatit. Pentru acele seri, eu mereu apelez la cea mai rapida si delicioasa solutie cu putinta: friptura de pui cu orez cu legume. Pieptul de pui (eu am ales din cel cu piele - pentru rasfat!) il portionati dupa cum este necesar. Il condimentati masand bine carnea si il prajiti intr-o tigaie cu ulei incins. In alta tigaie topiti 1-2 linguri de unt (puteti folosi si ulei) si caliti un pic orezul, pana cand se umple bucataria de o aroma dulce, ca de prajituri. Abia apoi stingeti cu apa si adaugati arde, mazare si porumb. Lasati sa fiarba pana e gata si cina este gata! ;)
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă