Chiftelute din peste, un aperitiv usor si foarte aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 700—800 g file de peste
  • 50 g franzela
  • 1 ceapa
  • 30 g kaizer afumat
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • 50 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri