Chiftelute de peste

12:08, 31 August 2011 publicat în Retete culinare

Chiftelute din peste, un aperitiv usor si foarte aromat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Kaufland introduce un nou tip de bon fiscal, prietenos cu mediul...
Kaufland introduce un nou tip...
  • 700—800 g file de peste
  • 50 g franzela
  • 1 ceapa
  • 30 g kaizer afumat
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • 50 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Citeste si:
Mix de musli pentru mama
 Mix de musli pentru mama


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri