Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700—800 g file de peste
- 50 g franzela
- 1 ceapa
- 30 g kaizer afumat
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 30 g faina
- sare
- 50 g pesmet
- 200 ml ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei