Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700—800 g file de peste
- 50 g franzela
- 1 ceapa
- 30 g kaizer afumat
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 30 g faina
- sare
- 50 g pesmet
- 200 ml ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste usor in ulei. Paine se taie si se inmoaie in apa. Pestele se da prin masina de tocat, urmat de ceapa, usturoi, kaizer si franzela bine scursa. In pasta obtinuta, se adauga ouale, faina, verdeata fin tocata si sare dupa gust. Se amesteca bine compozitia si, cu mainile umede, se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet. Se prajesc uniform pe toate partile, in ulei, dupa care se scot pe un servetel absorbant.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?