Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2-3 vinete
- 1 dovlecel
- 2 linguri de maioneza
- 1 ceapa
- zeama de lamaie
- piper
- sare
Mod de preparare:
VInetele se coc, se curata de coaja si se pun la scurs. Dovlecelul se curata de coaja si se pune la fiert, pana se inmoaie, dupa care se piseaza cu furculita. Se toaca vinetele, se amesteca apoi cu maioneza si cu dovlecelul. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper. Se poate servi cu rosii si ardei copti.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară