Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2-3 vinete
- 1 dovlecel
- 2 linguri de maioneza
- 1 ceapa
- zeama de lamaie
- piper
- sare
Mod de preparare:
VInetele se coc, se curata de coaja si se pun la scurs. Dovlecelul se curata de coaja si se pune la fiert, pana se inmoaie, dupa care se piseaza cu furculita. Se toaca vinetele, se amesteca apoi cu maioneza si cu dovlecelul. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper. Se poate servi cu rosii si ardei copti.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana