Salutare,
Din toate mancarurile din lume pastele sunt asezate la sufletul meu, si daca tot am facut diverse sortimente, prima mea reteta am omis sa o postez pana acum. Aceasta fost una retetele de paste care m-au cucerit si cred ca o sa va placa si dvs., cu siguranta.
Ce va trebuie:
- o punga de paste, de preferat penne
- un borcanel de smantana de 200g
- un ou
- o bucata de kaiser sau pastrama, cam 200g
- o bucata de cascaval, 200g
- o bucata de gogosar rosu, pentru culoare mai mult
- usturoi, ceapa verde dupa gust
- sare, piper, busuioc uscat, oregano uscat
- cateva masline desamburite
- pentru un plus de savoare se mai adauga o lungura de Vegeta, eu nu am pus din cauza E-urilor, dar cine poate trai si cu ele, se merita.
Mod de preparare:
Primul lucru pe care-l facem, este sa punem pastele la fiert. In timp ce fierb, tocam gogosarul, ceapa, usturoiul, kaiserul, iar smantana si oul le amestecam bine impreuna, asezonand in acelasi timp cu condimentele mentionate mai sus. Dupa ce au fiert pastele, le scurgem bine, si varsam toate ingredientele peste ele, amestecand foarte bine. Le asezam intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei, mai presaram putin cascaval ras pe deasupra si cateva masline. Dam la cuptorul incins timp de vreo 20 de minute sau pana cand prinde o culoare rumenie pe margini si apoi se poate servi.
Mai multe retete retete interesante puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.