Pentru crema de nuci: Se pun apa pe foc,zaharul si cacaua si se fierbe pana ce se topeste zaharul,apoi se adauga margarina.Cand siropul s-a racit se adauga nucile macinate si esenta.
Pentru glazura: Se pun ingredientele la fiert pentru cateva minunte,se poate folosi si ciocolata topita.
Asamblare:
Inainte de a asambla prajitura se taie marginile foilor astfel incat aceastea sa aiba aceeasi dimensiune si forma. Pui o foaie unsa cu crema caramel,apoi asezi o foaie unsa cu crema de cacao si tot asa.Se lasa pana a doua zi sa stea la inmuiat.Tai prajitura in patrate, apoi in triunghiuri si le asezi sub forma de piramide. Pe laterale torni glazura fierbinte si ornezi cu nuci macinate,pisate sau pralinate.
Enjoy!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe poetagurmanda.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?