Pentru crema de nuci: Se pun apa pe foc,zaharul si cacaua si se fierbe pana ce se topeste zaharul,apoi se adauga margarina.Cand siropul s-a racit se adauga nucile macinate si esenta.
Pentru glazura: Se pun ingredientele la fiert pentru cateva minunte,se poate folosi si ciocolata topita.
Asamblare:
Inainte de a asambla prajitura se taie marginile foilor astfel incat aceastea sa aiba aceeasi dimensiune si forma. Pui o foaie unsa cu crema caramel,apoi asezi o foaie unsa cu crema de cacao si tot asa.Se lasa pana a doua zi sa stea la inmuiat.Tai prajitura in patrate, apoi in triunghiuri si le asezi sub forma de piramide. Pe laterale torni glazura fierbinte si ornezi cu nuci macinate,pisate sau pralinate.
Enjoy!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe poetagurmanda.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse