Ingrediente:
- 500g piept de pui
- 2 oua
- delikat
- sare, piper
- pesmet
Mod de preparare:
Am taiat fiecare piept in doua, apoi le-am batut ca la snitele, le-am condimentat, le-am dat prin ou batut, apoi prin pesmet si in cele din urma le-am asezat in tava unsa cu putin ulei. Le-am lasat la cuptor la foc potrivit pana s-au rumenit asa cum ne place. De servit le-am servit cu sos de smantana si usturoi si cartofi natur.
Foarte, foarte gustos!!!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei