Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 caise
- 2 batoane de vanilie
- 60 g unt
- 100 g zahar pudra
- 50 g migdale sau nuci macinate
Mod de preparare:
Caisele se spala si se scot samburii si se taie felii. Se pastreaza 4 caise, iar celelalte se pun in forme mici rezistente la foc. Cele 4 caise se mixeaza impreuna cu zaharul, nucile sau migdalele macinate si untul topit. Batoanele de vanilie se taie pe lung, se scot bobitele si se pun in compozitie. Se amesteca cu mixerul pana se obtine o compozitie omogena. Se toarna in forme, peste caise si se da cuptorul incins, pentru 20 de minute. Se servesc calde.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!