Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 caise
- 2 batoane de vanilie
- 60 g unt
- 100 g zahar pudra
- 50 g migdale sau nuci macinate
Mod de preparare:
Caisele se spala si se scot samburii si se taie felii. Se pastreaza 4 caise, iar celelalte se pun in forme mici rezistente la foc. Cele 4 caise se mixeaza impreuna cu zaharul, nucile sau migdalele macinate si untul topit. Batoanele de vanilie se taie pe lung, se scot bobitele si se pun in compozitie. Se amesteca cu mixerul pana se obtine o compozitie omogena. Se toarna in forme, peste caise si se da cuptorul incins, pentru 20 de minute. Se servesc calde.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor