Vitel cu morcovi

12:08, 10 August 2011 publicat în Retete culinare

Prepara-i familiei tale o cina usoara si foarte gustoasa, vitel cu morcovi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals
NOU! Primer pentru scalp cu...
  • 600 carne de vitel
  • 6 morcovi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Carnea de vitel se spala, se curata de pielite, daca este cazul. Se taie felii de circa 3 cm grosime si se grig pe gratarul incins, cate 2 minute pe fiecare parte. Se scote carnea de vitel pe o farfurie, iar sub fiecare felie se pune cate un cubulet de unt. Se presara sare si piper si se acopera cu un capac, sa se mentina cald. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se caleste in ulei. Se adauga apoi morcovii taiati rondele si se lasa pe foc 2-3 minute. Se serveste carnea de vitel alaturi de garnitura de morcovi.

Citeste si:
Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive...
Rețeta blondului suprem cu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri