12:08, 10 August 2011 publicat în Retete culinare

Prepara-i familiei tale o cina usoara si foarte gustoasa, vitel cu morcovi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Lecțiile învățate de la bunica: beneficiile urzicilor pentru sănătate
Lecțiile învățate de la...
  • 600 carne de vitel
  • 6 morcovi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Carnea de vitel se spala, se curata de pielite, daca este cazul. Se taie felii de circa 3 cm grosime si se grig pe gratarul incins, cate 2 minute pe fiecare parte. Se scote carnea de vitel pe o farfurie, iar sub fiecare felie se pune cate un cubulet de unt. Se presara sare si piper si se acopera cu un capac, sa se mentina cald. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se caleste in ulei. Se adauga apoi morcovii taiati rondele si se lasa pe foc 2-3 minute. Se serveste carnea de vitel alaturi de garnitura de morcovi.

Citeste si:
ProfiArt se extinde si deschide al cincilea magazin de arta si...
ProfiArt se extinde si...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri