Dificultate: redusa
Ingrediente:
Lecțiile învățate de la bunica: beneficiile urzicilor pentru sănătate

- 600 carne de vitel
- 6 morcovi
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 50 g unt
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Carnea de vitel se spala, se curata de pielite, daca este cazul. Se taie felii de circa 3 cm grosime si se grig pe gratarul incins, cate 2 minute pe fiecare parte. Se scote carnea de vitel pe o farfurie, iar sub fiecare felie se pune cate un cubulet de unt. Se presara sare si piper si se acopera cu un capac, sa se mentina cald. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se caleste in ulei. Se adauga apoi morcovii taiati rondele si se lasa pe foc 2-3 minute. Se serveste carnea de vitel alaturi de garnitura de morcovi.
ProfiArt se extinde si deschide al cincilea magazin de arta si...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei