Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficatei de pui
- 600 g mazare
- 1 morcov
- 1 legatura ceapa verde
- 50 ml ulei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ficateii se spala, se scurg de apa si se sterg cu un servetl. Se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile. Ceapa verde se spala, se toaca marunt si se caleste intr-o cratita. Se adauga morcovul curatat, fierti si taiat rondele. Se calesc impreuna 304 minute, dupa care se adauga mazarea fiarta si ficateii. Se potriveste de sare si piper, se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba. La final, se adauga mararul tocat marunt si se serveste cald.
Sursa foto: Indiana Public Media
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă