Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficatei de pui
- 600 g mazare
- 1 morcov
- 1 legatura ceapa verde
- 50 ml ulei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ficateii se spala, se scurg de apa si se sterg cu un servetl. Se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile. Ceapa verde se spala, se toaca marunt si se caleste intr-o cratita. Se adauga morcovul curatat, fierti si taiat rondele. Se calesc impreuna 304 minute, dupa care se adauga mazarea fiarta si ficateii. Se potriveste de sare si piper, se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba. La final, se adauga mararul tocat marunt si se serveste cald.
Sursa foto: Indiana Public Media
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară