Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- linguri apa fiarta
- 6 linguri ulei
- 12 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- 500 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic budinca de vanilie
- 7500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Mod de preparare:
Se separa gallbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri(restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta ,faina,uleiul si praful de copt.Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus.Deasupra se aseaza fructe(dupa preferinta fiecaruia-eu am pus caise)proaspete sau din compot.Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri,zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca.Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.Se da la cuptor pentru circa 20-25 min. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in bucati potrivite.Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul mmihalache.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară