Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- linguri apa fiarta
- 6 linguri ulei
- 12 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- 500 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic budinca de vanilie
- 7500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Mod de preparare:
5 idei pentru a-ti sarbatori memorabil ziua de nastere la serviciu

Se separa gallbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri(restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta ,faina,uleiul si praful de copt.Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus.Deasupra se aseaza fructe(dupa preferinta fiecaruia-eu am pus caise)proaspete sau din compot.Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri,zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca.Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.Se da la cuptor pentru circa 20-25 min. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in bucati potrivite.Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul mmihalache.blogspot.com
La Lidl incepe sezonul dorintelor Deluxe

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră