Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 250 g de faina
- 230 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 plic de praf de copt
- 6 linguri de lapte caldut
- 800 g de fructe
Mod de preparare:
Fructele se spala, se scot samburi si se taie cubulete mici. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuna. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, faina si praful de copt. Se amesteca bine, dupa care se toarna laptele si albusurile. Se amesteca usor, in aceeasi directie. Se asaza aluatul intr-o tava, se aranjeaza fructele si se da prajitura la cuptor pentru 45 de minute.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?