Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 250 g de faina
- 230 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 plic de praf de copt
- 6 linguri de lapte caldut
- 800 g de fructe
Mod de preparare:
Fructele se spala, se scot samburi si se taie cubulete mici. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuna. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, faina si praful de copt. Se amesteca bine, dupa care se toarna laptele si albusurile. Se amesteca usor, in aceeasi directie. Se asaza aluatul intr-o tava, se aranjeaza fructele si se da prajitura la cuptor pentru 45 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară