Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 250 g de faina
- 230 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 plic de praf de copt
- 6 linguri de lapte caldut
- 800 g de fructe
Mod de preparare:
Fructele se spala, se scot samburi si se taie cubulete mici. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuna. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, faina si praful de copt. Se amesteca bine, dupa care se toarna laptele si albusurile. Se amesteca usor, in aceeasi directie. Se asaza aluatul intr-o tava, se aranjeaza fructele si se da prajitura la cuptor pentru 45 de minute.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare