Dificultate:
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 vinete
- 500 g de rosii mici
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 4 frunze de busuioc
- parmezan ras
- sare, piper
- ulei de masline
- paste fainoase fusili
Mod de preparare :
Legumele se spala, se curata si se taie cuburi mic. Se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei. Se adauga apoi dovleceii, ardeiul gras si vinetele. Se amesteca bine, dupa care se adauga rosiile si busuiocul, sare si piper. Se lasa la fiert cam 10-15 minute.Pastele se fierb, separat, in apa cu putin ulei. Pastele se servesc calde, alaturi de sosul de legume si parmezan ras deasupra.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară