Dificultate:
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 vinete
- 500 g de rosii mici
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 4 frunze de busuioc
- parmezan ras
- sare, piper
- ulei de masline
- paste fainoase fusili
Mod de preparare :
Legumele se spala, se curata si se taie cuburi mic. Se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei. Se adauga apoi dovleceii, ardeiul gras si vinetele. Se amesteca bine, dupa care se adauga rosiile si busuiocul, sare si piper. Se lasa la fiert cam 10-15 minute.Pastele se fierb, separat, in apa cu putin ulei. Pastele se servesc calde, alaturi de sosul de legume si parmezan ras deasupra.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse