Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 1 l lapte rece
- 1 lingurita esenta vanilie
- 100 g zahar
Mod de preparare:
Se topesc 100 g zaharul intr-o oala cu peretii inalti. Se roteste oala, astfel incat zaharul sa tapeteze peretii vasului. Se lasa deoparte sa se raceasca. Intre timp se prepara crema. Ouale se bat spuma cu zaharul, pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga laptele si esenta de vanilie si se amesteca incontinuu cu o lingura. Crema se toarna in vasul cu zahar. Vasul se pune la bain-marie si se da la cuptor pentru 60 de minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân