Crema de caramel

12:08, 9 August 2011 publicat în Retete culinare

Crema de caramel, un desert fin si savuros!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 l lapte rece
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 100 g zahar

Mod de preparare:

Se topesc 100 g zaharul intr-o oala cu peretii inalti. Se roteste oala, astfel incat zaharul sa tapeteze peretii vasului. Se lasa deoparte sa se raceasca. Intre timp se prepara crema. Ouale se bat spuma cu zaharul, pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga laptele si esenta de vanilie si se amesteca incontinuu cu o lingura. Crema se toarna in vasul cu zahar. Vasul se pune la bain-marie si se da la cuptor pentru 60 de minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri