Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg mazare proaspata sau congelata
- 2 banane
- 2-3 mere
- 200 gr nuci sau alune caju
- 2 morcovi fierti si taiati marunti
- 2 linguri de otet balsamic
- 2 linguri de zahar
- 2 linguri zeama de lamaie
- 100 gr iaurt light
- sare
- 1 lingurita piper alb
Mod de preparare:
1. Fierbi mazarea al dente, adica putin mai mult de jumatate, sa simti ca nu e complet inmuiata atunci cand o mesteci. Fierbi si morcovii, si ii tai cuburi mici;
2. Cureti merele de cotoare si samburi si tai bucatele potrivit de mici pe care le stropesti cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze (suplimentar fata de cantitatea data in reteta); cureti bananele si le tai cuburi potrivit de mari; amesteci mazarea, morcovii, merele si bananele;
3. Amesteci zaharul, piperul alb, otetul balsamic si zeama de lamaie (cele 2 linguri( si pui vinegreta peste salata;
4. Adaugi iaurtul si amesteci repede;
5. Toci nucile foarte marunt si le adaugi la salata si amesteci
Pe blogul: LumeaCulinara gasiti mai multe retete interesante!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară