12:06, 9 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O prajitura excelenta si foarte usoara, prajitura cu branza. Prajitura cu branza este delicioasa si calda si rece.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...

Aluat:

  • 4 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 150 g ulei
  • 150 g lapte
  • 300 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 4 albusuri

Crema:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 250 g margarina
  • 300 g zahar pudra
  • 500 g branza
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare:

Se prepara foile : galbenusurile se freaca bine cu 200 g zahar. Se adauga treptat uleiul, apoi laptele, faina si bicarobanatul. Albusurile se bat cu 100 g zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.Compozitia rezultata se imparte in 4, se intind 4 foi si se coc pe dosul tavii. Intre timp se prepara crema: margarina se amest


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri