O prajitura excelenta si foarte usoara, prajitura cu branza. Prajitura cu branza este delicioasa si calda si rece.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

  • 4 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 150 g ulei
  • 150 g lapte
  • 300 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 4 albusuri

Crema:

  • 250 g margarina
  • 300 g zahar pudra
  • 500 g branza
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare:

Se prepara foile : galbenusurile se freaca bine cu 200 g zahar. Se adauga treptat uleiul, apoi laptele, faina si bicarobanatul. Albusurile se bat cu 100 g zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.Compozitia rezultata se imparte in 4, se intind 4 foi si se coc pe dosul tavii. Intre timp se prepara crema: margarina se amesteca cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga branza si se amesteca bine. Se pune cate un strat de crema intre foi iar deasupra se pune zahar pudra.

Va recomandam si aceasta delicioasa prajitura cu branza de vaci


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu branza.