Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 400 g iaurt
- 300 g faina
- 2 oua
- 1 lingurita de amoniac dizolvat in putin lapte
Sirop:
- 200 g zahar
- 150 ml zeama de lamaie
- esenta de portocale
- apa de trandafir
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul pentru gogosi. Se amesteca ouale cu faina si cu iaurtul si se framanta pana rezulta un aluat moale. Se formeaza gogosile si se prajesc in ulei de masline. Pentru sirop este nevoie sa fierbeti apa cu zaharul, adaugati zeama de lamaie, o lingurita de esenta de portocala si una de apa de trandafir. Dati gogosile prin acest sirop si le serviti calde.
Incercati si aceasta reteta de gogosi traditionala din Dobrogea!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana