Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 400 g iaurt
- 300 g faina
- 2 oua
- 1 lingurita de amoniac dizolvat in putin lapte
Sirop:
- 200 g zahar
- 150 ml zeama de lamaie
- esenta de portocale
- apa de trandafir
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul pentru gogosi. Se amesteca ouale cu faina si cu iaurtul si se framanta pana rezulta un aluat moale. Se formeaza gogosile si se prajesc in ulei de masline. Pentru sirop este nevoie sa fierbeti apa cu zaharul, adaugati zeama de lamaie, o lingurita de esenta de portocala si una de apa de trandafir. Dati gogosile prin acest sirop si le serviti calde.
Incercati si aceasta reteta de gogosi traditionala din Dobrogea!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară