Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 4 galbenusuri
- 300 g zahar
- 150 g ulei
- 150 g lapte
- 300 g faina
- 1 lingura bicarbonat
- 4 albusuri
Crema:
- 250 g margarina
- 300 g zahar pudra
- 500 g branza
- 1 pachet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se prepara foile : galbenusurile se freaca bine cu 200 g zahar. Se adauga treptat uleiul, apoi laptele, faina si bicarobanatul. Albusurile se bat cu 100 g zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.Compozitia rezultata se imparte in 4, se intind 4 foi si se coc pe dosul tavii. Intre timp se prepara crema: margarina se amesteca cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga branza si se amesteca bine. Se pune cate un strat de crema intre foi iar deasupra se pune zahar pudra.
Va recomandam si aceasta delicioasa prajitura cu branza de vaci
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!