12:06, 9 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O prajitura excelenta si foarte usoara, prajitura cu branza. Prajitura cu branza este delicioasa si calda si rece.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Spiritul sărbătorilor de iarnă pe eticheta Lăptăriei cu Caimac
Spiritul sărbătorilor de...

Aluat:

  • 4 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 150 g ulei
  • 150 g lapte
  • 300 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 4 albusuri

Crema:

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...
  • 250 g margarina
  • 300 g zahar pudra
  • 500 g branza
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare:

Se prepara foile : galbenusurile se freaca bine cu 200 g zahar. Se adauga treptat uleiul, apoi laptele, faina si bicarobanatul. Albusurile se bat cu 100 g zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.Compozitia rezultata se imparte in 4, se intind 4 foi si se coc pe dosul tavii. Intre timp se prepara crema: margarina se amesteca cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga branza si se amesteca bine. Se pune cate un strat de crema intre foi iar deasupra se pune zahar pudra.

Va recomandam si aceasta delicioasa prajitura cu branza de vaci


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri