Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 4 galbenusuri
- 300 g zahar
- 150 g ulei
- 150 g lapte
- 300 g faina
- 1 lingura bicarbonat
- 4 albusuri
Crema:
- 250 g margarina
- 300 g zahar pudra
- 500 g branza
- 1 pachet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se prepara foile : galbenusurile se freaca bine cu 200 g zahar. Se adauga treptat uleiul, apoi laptele, faina si bicarobanatul. Albusurile se bat cu 100 g zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.Compozitia rezultata se imparte in 4, se intind 4 foi si se coc pe dosul tavii. Intre timp se prepara crema: margarina se amesteca cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga branza si se amesteca bine. Se pune cate un strat de crema intre foi iar deasupra se pune zahar pudra.
Va recomandam si aceasta delicioasa prajitura cu branza de vaci
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară