Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 150 gr de ciuperci proaspete
- 250 gr mazare
- 1 ceapa
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spalati si curatati ciupercile si ceapa. Ciupercile se taie in feliute, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie sa incinge putin ulei dupa care se pune la calit ceapa. Adaugati ciupercile, apoi mazarea si condimentele si le lasati sa dea in cateva clocote. Presarati deasupra patrunjel tocat marunt si mancarica este numai buna de servit.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Incearca si aceasta mancarica de mazare cu orez si ciuperci.
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră