Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 gr de ciuperci proaspete
- 250 gr mazare
- 1 ceapa
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spalati si curatati ciupercile si ceapa. Ciupercile se taie in feliute, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie sa incinge putin ulei dupa care se pune la calit ceapa. Adaugati ciupercile, apoi mazarea si condimentele si le lasati sa dea in cateva clocote. Presarati deasupra patrunjel tocat marunt si mancarica este numai buna de servit.
Incearca si aceasta mancarica de mazare cu orez si ciuperci.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară