Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g mazare
- 1 ceasca orez
- 200 g ciuperci
- 2 cepe
- 1 capatana usturoi
- 4 linguri ulei
- 1 foaie dafin
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocati marunt ceapa, dupa care o caliti in ulei incins, turnati 0,5 l apa si adaugati mazarea, orezul, ciupercile taiate, sarea, piperul. Lasati la fiert la foc potrivit 15 minute. Adaugati usturoiul taiat marunt si foaia de dafin si se lasa la foc mic inca 10 minute. Mai adaugati apa fierbinte, daca este nevoie, ca orezul sa fie bine fiert. La sfarsit presarati mararul tocat. Este indicat, ca atunci cand se ia de pe foc mancarea, sa nu fie foarte scazuta, deoarece orezul mai trage din sos in timp ce se raceste. Astfel, se evita riscul ca mancarea sa devina pre groasa.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei