Avem nevoie de:
- 500g ciuperci champignon (ale mele au fost un soi mai negru , nu din acelea albe frumoase)
- 3 catei usturoi
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 8 linguri ulei
- patrunjel verde
- oregano
- sare
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se curata ciupercile si se taie in sferturi daca sunt mai mari sau se pot lasa intregi. Se face un mujdei fin din usturoi amestecat cu boia iute si boia dulce si 2 linguri de apa. Intr-o tigaie mai maricica, se incinge uleiul foarte bine si se adauga ciupercile. Se lasa la prajit 4-5 minute amestecand cu o lingura de lemn. Se condimenteaza cu sare si oregano, apoi se toarna mujdeiul si se amesteca rapid.
Se mai adauga putina zeama de lamaie si patrunjel verde tocat si apoi se servesc simple sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară