Dificultate: medie
Ingrediente:
- 5 felii de piept de curcan sau pui
- 1/2 ceapa
- 1 tulpina de telina verde
- 1 morcov
- 1-2 catei de usturoi
- 5 fasii de ardei gras
- 33 cl. bere blonda
- 2 linguri de smantana
- sare si piper
- salvie
- rozmarin
- patrunjel
- ulei de masline
Mod de preparare:
Bateti carnea ca sa obtineti o felie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit). Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o creanguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu. Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5- 10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat. Serviti rulourile calde.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară