Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 lingura ulei de masline
- 2 bucati praz, curatat si taiat marunt (se iau si partile albe)
- 1 ceapa, taiata marunt
- 1 telina, taiata bucati
- 4 cani ciorba de legume sau supa din concentrate
- 1 1/2 cani fasole alba fiarta
- 4 lingurite ceapa verde, tocata;
- sare
- piper
- 1 cana lapte
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-un vas si se incalzeste. Se adauga prazul, ceapa si telina. Se lasa la foc potrivit 5 minute, dupa care se reduce focul si se mai lasa 5 minute. Se adauga ciorba, fasolea, sarea de mare si piperul, se acopera si se mai lasa 15 minute; dupa care se ia de pe foc si se raceste. Se pune compozitia in alt vas si se bate cu mixerul pana cand fasolea este ca un piure, dupa care se pune inapoi. Se adauga laptele si se amesteca pe foc potrivit in jur de 5 minute sau pana cand se obtine un amestec omogen. Se toarna in boluri incalzite, se presara ceapa verde taiata si se serveste.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9