Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 lingura ulei de masline
- 2 bucati praz, curatat si taiat marunt (se iau si partile albe)
- 1 ceapa, taiata marunt
- 1 telina, taiata bucati
- 4 cani ciorba de legume sau supa din concentrate
- 1 1/2 cani fasole alba fiarta
- 4 lingurite ceapa verde, tocata;
- sare
- piper
- 1 cana lapte
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-un vas si se incalzeste. Se adauga prazul, ceapa si telina. Se lasa la foc potrivit 5 minute, dupa care se reduce focul si se mai lasa 5 minute. Se adauga ciorba, fasolea, sarea de mare si piperul, se acopera si se mai lasa 15 minute; dupa care se ia de pe foc si se raceste. Se pune compozitia in alt vas si se bate cu mixerul pana cand fasolea este ca un piure, dupa care se pune inapoi. Se adauga laptele si se amesteca pe foc potrivit in jur de 5 minute sau pana cand se obtine un amestec omogen. Se toarna in boluri incalzite, se presara ceapa verde taiata si se serveste.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă