Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 lingura ulei de masline
- 2 bucati praz, curatat si taiat marunt (se iau si partile albe)
- 1 ceapa, taiata marunt
- 1 telina, taiata bucati
- 4 cani ciorba de legume sau supa din concentrate
- 1 1/2 cani fasole alba fiarta
- 4 lingurite ceapa verde, tocata;
- sare
- piper
- 1 cana lapte
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-un vas si se incalzeste. Se adauga prazul, ceapa si telina. Se lasa la foc potrivit 5 minute, dupa care se reduce focul si se mai lasa 5 minute. Se adauga ciorba, fasolea, sarea de mare si piperul, se acopera si se mai lasa 15 minute; dupa care se ia de pe foc si se raceste. Se pune compozitia in alt vas si se bate cu mixerul pana cand fasolea este ca un piure, dupa care se pune inapoi. Se adauga laptele si se amesteca pe foc potrivit in jur de 5 minute sau pana cand se obtine un amestec omogen. Se toarna in boluri incalzite, se presara ceapa verde taiata si se serveste.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară