12:05, 16 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O varianta ceva mai usoara a traditionalei tochituri: tochitura cu carne de pui.Tochitura de pui este usoara si foarte satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 500 g piept pui
  • 700 g ficatei
  • 700 g carnati
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri bullion
  • condimente
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare:

Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute adaugati carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!

Citeste si:
Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru...
Stradale si Mitzu, doua...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri