Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pipote si inimi de pui
- 500 g piept pui
- 700 g ficatei
- 700 g carnati
- 6-7 catei de usturoi
- 2 linguri bullion
- condimente
- 1 ceasca de ulei
Mod de preparare:
Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute adaugati carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse