Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei usturoi
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 3 rosii coapte
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- cateva picaturi tabasco
- patrunjel
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se taie marunt toate legumele. Se pune uleiul, ceapa, usturoiul in tigaie, se calesc 2 minute doar pana devin sticloase, se adauga ardeii se mai calesc 2 minute. Se adauga restul de ingrediente in afara de patrunjel si se fierbe acoperit pe foc mic pana ce tot lichidul lasat de rosii se evaporeaza. Se adauga patrunjel tocat si se amesteca.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă