12:05, 16 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O salata gustoasa si nutritiva: salata turceasca. Salata turceasca contine multe legume si multe vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 rosii coapte
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • cateva picaturi tabasco
  • patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se taie marunt toate legumele. Se pune uleiul, ceapa, usturoiul in tigaie, se calesc 2 minute doar pana devin sticloase, se adauga ardeii se mai calesc 2 minute. Se adauga restul de ingrediente in afara de patrunjel si se fierbe acoperit pe foc mic pana ce tot lichidul lasat de rosii se evaporeaza. Se adauga patrunjel tocat si se amesteca.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri