Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei usturoi
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 3 rosii coapte
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- cateva picaturi tabasco
- patrunjel
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se taie marunt toate legumele. Se pune uleiul, ceapa, usturoiul in tigaie, se calesc 2 minute doar pana devin sticloase, se adauga ardeii se mai calesc 2 minute. Se adauga restul de ingrediente in afara de patrunjel si se fierbe acoperit pe foc mic pana ce tot lichidul lasat de rosii se evaporeaza. Se adauga patrunjel tocat si se amesteca.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei