Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei usturoi
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 3 rosii coapte
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- cateva picaturi tabasco
- patrunjel
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se taie marunt toate legumele. Se pune uleiul, ceapa, usturoiul in tigaie, se calesc 2 minute doar pana devin sticloase, se adauga ardeii se mai calesc 2 minute. Se adauga restul de ingrediente in afara de patrunjel si se fierbe acoperit pe foc mic pana ce tot lichidul lasat de rosii se evaporeaza. Se adauga patrunjel tocat si se amesteca.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!