Ingrediente pentru o portie:
- 70g de piept de pui fript
- 2 castraveti murati (eu am folosit pepene, dar e mai gustos cu castraveti)
- 3-4 linguri de ciuperci din conserva, 2 linguri de maioneza
- 5-6 masline mari, cateva foi de salata verde
- zeama de la jumatate de lamaie
- usturoi dupa gust (optional)
Se taie ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Pieptul de pui se taie in fasii mici, castravetii se taie cubulete mici, maioneza se dilueaza cu zeama de lamaie, sau chiar cu 2 linguri de zeama de la muraturi, maslinele se taie felii. Optional se pun 2 catei de usturoi taiati fin.
Se amesteca totul pana se face o compozitie omogena si se serveste cu paine prajita.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.