Ingrediente pentru o portie:
- 70g de piept de pui fript
- 2 castraveti murati (eu am folosit pepene, dar e mai gustos cu castraveti)
- 3-4 linguri de ciuperci din conserva, 2 linguri de maioneza
- 5-6 masline mari, cateva foi de salata verde
- zeama de la jumatate de lamaie
- usturoi dupa gust (optional)
Se taie ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Pieptul de pui se taie in fasii mici, castravetii se taie cubulete mici, maioneza se dilueaza cu zeama de lamaie, sau chiar cu 2 linguri de zeama de la muraturi, maslinele se taie felii. Optional se pun 2 catei de usturoi taiati fin.
Se amesteca totul pana se face o compozitie omogena si se serveste cu paine prajita.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară