Ingrediente pentru o portie:
- 70g de piept de pui fript
- 2 castraveti murati (eu am folosit pepene, dar e mai gustos cu castraveti)
- 3-4 linguri de ciuperci din conserva, 2 linguri de maioneza
- 5-6 masline mari, cateva foi de salata verde
- zeama de la jumatate de lamaie
- usturoi dupa gust (optional)
Se taie ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Pieptul de pui se taie in fasii mici, castravetii se taie cubulete mici, maioneza se dilueaza cu zeama de lamaie, sau chiar cu 2 linguri de zeama de la muraturi, maslinele se taie felii. Optional se pun 2 catei de usturoi taiati fin.
Se amesteca totul pana se face o compozitie omogena si se serveste cu paine prajita.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?