Ingrediente:
- 500g ciupercute
- cativa catei de usturoi
- cascaval ras
- sare,piper.
Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem. Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine. Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam, iar deasupra asezam putin cascaval ras. mIntroducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa. Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.