Ingrediente:
- 500g ciupercute
- cativa catei de usturoi
- cascaval ras
- sare,piper.
Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem. Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine. Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam, iar deasupra asezam putin cascaval ras. mIntroducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa. Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?