Ingrediente:
- 500g ciupercute
- cativa catei de usturoi
- cascaval ras
- sare,piper.
Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem. Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine. Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam, iar deasupra asezam putin cascaval ras. mIntroducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa. Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei