Ciupercute cu usturoi si cascaval

12:05, 5 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Acum vin cu o reteta simpla si foarte gustoasa care sper sa fie pe gustul tuturor. Probabil multi dintre voi ati si incercat-o pana acum:D.

Ingrediente:

  • 500g ciupercute
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval ras
  • sare,piper.

Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem. Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine. Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam, iar deasupra asezam putin cascaval ras. mIntroducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa. Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri