Ingrediente:
- 500g ciupercute
- cativa catei de usturoi
- cascaval ras
- sare,piper.
Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem. Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine. Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam, iar deasupra asezam putin cascaval ras. mIntroducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa. Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară