IN ACEST ARTICOL:
O reteta delicioasa si simpla de tocana ardeleneasca de carne de porc

Paradoxal probabil cu ce vedeti de obicei pe acest blog, eu as da oricand o friptura pe o tocanita. Iar aceasta tocanita este fix genul de mancare - simpla si neaparat cu ardei si boia ;)

Mai intai se caleste in ulei ceapa si ardei taiti fasii. Peste ei se pune carnea de porc taiata cubulete (cam 800 gr) si se prajeste un pic impreuna.

Apoi se stinge cu 800 g apa, 50 g pasta de tomate si se adauga boia, piper si sare dupa gust.

Se amesteca separat 2 oua cu faina pana obtineti consistenta potrivita si adaugati acest aluat in tocanita care e in clocot, formand galustele cu lingura.

Adaugati patrunjelul verde si lasati sa mai fiarba pana mai scade sosul.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri