Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400g carne (oaie + porc)
- 8 oua
- 50ml lapte
- 2 rosii
- 50g unt
- 1 lingurita busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea taiata potrivit se rumeneste in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc. Rosiile se oparesc cateva minute, se sareaza si se curata de pielite. Se toaca marunt si apoi se zdrobesc pana se obtine un piure gros. Se pune piureul la fiert, se adauga untul si se amesteca in continuu. Se bat ouale, se adauga laptele si se prajeste omleta intr-o tigaie cu unt. Cand e gata, se scoate din tigaie si se lasa putin sa se racoreasca, apoi se acopera cu piureul de rosii. Se taie in doua bucati ca sa se poata face un sandvis. Pe o bucata unsa cu piure de rosii se aseaza carnea rumenita si apoi deasupra se pune si cealalta bucata de omleta. Se pudreaza cu busuioc si cu piper si se mai da la cuptor 10 minute.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.