Dificultate: medie
Ingrediente:
- 800g pulpa de vitel
- 1 ardei iute
- 2 kiwi
- 1 ceapa mica
- 1 lingura miere
- 800g amestec mexican de legume
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 4 linguri pesmet
- 200ml ulei
- 100g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se curata de pielite, se spala, se scurge bine de apa si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se condimenteza cu sare si piper, dupa gust, si se pun intr-un castron mai adanc. Kiwi se curata de coaja, se taie in cubulete si se amesteca bine cu ardeiul iute, tocat marunt si cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt. Se adauga si mierea, apoi cu ajutorul unui blender, se face din acest amestec un piure. Se pune piureul peste feliile de carne si se lasa 60 de minute la marinat. Amestecul de legume se caleste, 3-4 minute, la foc iute, in 100ml ulei si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se scot feliile de carne din marinata, se dau prin faina, prin ou si apoi prin pesmet amestecat cu o lingurita de piper negru proaspat macinat. Se pun snitelele intr-o tigaie cu ulei incins amestecat cu unt si se prajesc pe ambele parti, pana ce acestea se rumenesc frumos, apoi, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu garnitura de soté de legume.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară