Pentru cantitate de rulouri de pe platou, am folosit 2 piepti de pui, o bucata de bacon de cam 150-200 de grame, cascaval ~100 de grame, sare, piper, boia, chimen, marar si scobitori. Puiul l-am taiat bucati si l-am batut bine (invelit in folie transparenta) pana cand s-a subtiat considerabil - mai putin de jumatate de centimetru. Am condimentat carnea cu sare, piper si boia si am taiat apoi bucatile rezultate pentru a obtine niste fasii subtiri, late de vreo 10 cm.
Baconul l-am taiat fasiute subtiri, iar cascavalul betisoare lungi de vreo 10 cm. Pe fiecare bbucata de carne am pus 2-3 fasii de bacon, un betisor de cascaval si putin chimen. Am rulat si am fixat ruloul cu cateva scobitori. Am repetat procedura pentru fiecare bucata de carne. Am pus toate rulourile la cuptor, intr-o tava pe hartie de copt, pentru vreo 45 de minute la 175 de grade.
Dupa ce s-au facut, le-am lasat sa se raceasca un pic, am scos scobitorile si le-am taiat in bucati mici, de pana intr-un centimetru latime. Le-am asezat pe platou si stropit cu putin marar uscat.
Sunt foarte bune si calde, dar si reci.
Enjoy!
Pe blogul Oanei Savu puteti descoperi mai multe retete delicioase
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!