Ingrediente:
- 250 g paste
- 50 g cuburi de soia
- 250 g ciuperci
- 150 g suc de rosii,
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri de apa
- 2 linguri ulei, condimente
Preparare:
Ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava, se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei. Se coc in cuptor 20 min. Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece. Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, piper, usturoi ,boia, foi de dafin. Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sosul: Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada. Se potriveste gustul cu sare, piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.
Mod de prezentare:
Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar deasupra se repartizeaza ciuperci si cuburi de soia. Se presara patrunjel.
Usor, delicios si de post!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară