Ingrediente:
- 250 g paste
- 50 g cuburi de soia
- 250 g ciuperci
- 150 g suc de rosii,
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri de apa
- 2 linguri ulei, condimente
Preparare:
Ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava, se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei. Se coc in cuptor 20 min. Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece. Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, piper, usturoi ,boia, foi de dafin. Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sosul: Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada. Se potriveste gustul cu sare, piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.
Mod de prezentare:
Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar deasupra se repartizeaza ciuperci si cuburi de soia. Se presara patrunjel.
Usor, delicios si de post!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei