Ingrediente:
- 250 g paste
- 50 g cuburi de soia
- 250 g ciuperci
- 150 g suc de rosii,
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri de apa
- 2 linguri ulei, condimente
Preparare:
Ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava, se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei. Se coc in cuptor 20 min. Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece. Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, piper, usturoi ,boia, foi de dafin. Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sosul: Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada. Se potriveste gustul cu sare, piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.
Mod de prezentare:
Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar deasupra se repartizeaza ciuperci si cuburi de soia. Se presara patrunjel.
Usor, delicios si de post!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă