Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g alune
- 200 g faina
- 100 g unt sau 50 ml ulei
- 160 g zahar
Mod de preparare:
Tocati alunele cat puteti de marunti. Adaugati faina si zahar si amestecati pana cand obtineti o pasta crocanta. Ungeti formele cu ulei, turnati umplutura apasand usor. Nu umpleţi formele complet, pentru a putea scoate prajiturile cu usurinta. Coaceti timp de aproximativ 10 minute la 200°C. Lasati formele sa se raceasca, timp de aproximativ 5 minute. Presarati prajitura de post cu zahar pudra pe deasupra.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!