Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g alune
- 200 g faina
- 100 g unt sau 50 ml ulei
- 160 g zahar
Mod de preparare:
Tocati alunele cat puteti de marunti. Adaugati faina si zahar si amestecati pana cand obtineti o pasta crocanta. Ungeti formele cu ulei, turnati umplutura apasand usor. Nu umpleţi formele complet, pentru a putea scoate prajiturile cu usurinta. Coaceti timp de aproximativ 10 minute la 200°C. Lasati formele sa se raceasca, timp de aproximativ 5 minute. Presarati prajitura de post cu zahar pudra pe deasupra.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei