Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g alune
- 200 g faina
- 100 g unt sau 50 ml ulei
- 160 g zahar
Mod de preparare:
Tocati alunele cat puteti de marunti. Adaugati faina si zahar si amestecati pana cand obtineti o pasta crocanta. Ungeti formele cu ulei, turnati umplutura apasand usor. Nu umpleţi formele complet, pentru a putea scoate prajiturile cu usurinta. Coaceti timp de aproximativ 10 minute la 200°C. Lasati formele sa se raceasca, timp de aproximativ 5 minute. Presarati prajitura de post cu zahar pudra pe deasupra.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă