Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g alune
- 200 g faina
- 100 g unt sau 50 ml ulei
- 160 g zahar
Mod de preparare:
Tocati alunele cat puteti de marunti. Adaugati faina si zahar si amestecati pana cand obtineti o pasta crocanta. Ungeti formele cu ulei, turnati umplutura apasand usor. Nu umpleţi formele complet, pentru a putea scoate prajiturile cu usurinta. Coaceti timp de aproximativ 10 minute la 200°C. Lasati formele sa se raceasca, timp de aproximativ 5 minute. Presarati prajitura de post cu zahar pudra pe deasupra.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!