Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g paste „scoici”
- 400 g rosii
- 120 g telina
- 1 cartof
- 50 g masline fara samburi
- 1 ceapa medie
- 4 linguri nuci
- sare
- ulei de masline
- frunze de patrunjel pentru decor
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu putin ulei si sare. Fierbeti cartoful. Introduceti telina, morcovii, rosiile, cartoful fiert si ceapa in vasul pentru tocat al blenderului si tocati pana cand continutul are consistenta unui sos. Adaugati putin ulei si sare. Amestecati sosul cu pastele scurse de apa.
Puneyi pastele pe farfurii, presarati felii de masline, nuci taiate marunt si decorati cu frunze de patrunjel.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.