Paste "scoici de mare", o reteta rapida si satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
BistroMar, restaurant cu o gama bogata de peste si fructe de mare,...
BistroMar, restaurant cu o...
  • 400 g paste „scoici”
  • 400 g rosii
  • 120 g telina
  • 1 cartof
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 ceapa medie
  • 4 linguri nuci
  • sare
  • ulei de masline
  • frunze de patrunjel pentru decor

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu putin ulei si sare. Fierbeti cartoful. Introduceti telina, morcovii, rosiile, cartoful fiert si ceapa in vasul pentru tocat al blenderului si tocati pana cand continutul are consistenta unui sos. Adaugati putin ulei si sare. Amestecati sosul cu pastele scurse de apa.
Puneyi pastele pe farfurii, presarati felii de masline, nuci taiate marunt si decorati cu frunze de patrunjel.

Citeste si:
Ce gatim in weekend?
Ce gatim in weekend?


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri