Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g paste „scoici”
- 400 g rosii
- 120 g telina
- 1 cartof
- 50 g masline fara samburi
- 1 ceapa medie
- 4 linguri nuci
- sare
- ulei de masline
- frunze de patrunjel pentru decor
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu putin ulei si sare. Fierbeti cartoful. Introduceti telina, morcovii, rosiile, cartoful fiert si ceapa in vasul pentru tocat al blenderului si tocati pana cand continutul are consistenta unui sos. Adaugati putin ulei si sare. Amestecati sosul cu pastele scurse de apa.
Puneyi pastele pe farfurii, presarati felii de masline, nuci taiate marunt si decorati cu frunze de patrunjel.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare