Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr boabe de naut
- 2 linguri de tahini (pasta de susan)
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- 1 lamaie
- 2 linguri de amestec de condimente:chimen,coriandru
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de masline
Mod de preparare:
Nautul se tine in apa cam 12 ore. Se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine se paseaza cu o lingura, pana devine piure. Se aduga doua linguri de pasta de susan, ulei, condimente, usturoiul zdrobit, ceapa tocata marunt. Se amesteca bine, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si boia dulce.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.