Humus

12:04, 11 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

Humus este una dintre cele mai populare mancaruri din Orientul mijlociu. Este hranitor, aromat,excelent pentru perioadele de post sau pentru vegetarieni.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Top alimente de post care țin de foame și nu îngrașă
Top alimente de post care țin...
  • 500 gr boabe de naut
  • 2 linguri de tahini (pasta de susan)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lamaie
  • 2 linguri de amestec de condimente:chimen,coriandru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Nautul se tine in apa cam 12 ore. Se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine se paseaza cu o lingura, pana devine piure. Se aduga doua linguri de pasta de susan, ulei, condimente, usturoiul zdrobit, ceapa tocata marunt. Se amesteca bine, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si boia dulce.

Citeste si:
Nautul si lintea - 2 alimente foarte sanatoase, cu o multime de...
Nautul si lintea - 2 alimente...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri