Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr boabe de naut
- 2 linguri de tahini (pasta de susan)
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- 1 lamaie
- 2 linguri de amestec de condimente:chimen,coriandru
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de masline
Mod de preparare:
Nautul se tine in apa cam 12 ore. Se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine se paseaza cu o lingura, pana devine piure. Se aduga doua linguri de pasta de susan, ulei, condimente, usturoiul zdrobit, ceapa tocata marunt. Se amesteca bine, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si boia dulce.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!