Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr boabe de naut
- 2 linguri de tahini (pasta de susan)
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- 1 lamaie
- 2 linguri de amestec de condimente:chimen,coriandru
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de masline
Mod de preparare:
Nautul se tine in apa cam 12 ore. Se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine se paseaza cu o lingura, pana devine piure. Se aduga doua linguri de pasta de susan, ulei, condimente, usturoiul zdrobit, ceapa tocata marunt. Se amesteca bine, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si boia dulce.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !