O reteta delicioasa de salata de fasole cu fasii de carne de porc

Acest mult asteptat soare de primavara are numeroase beneficii asupra starii mele de spirit. Inca de cand rasare il vad de pe geamul dormitorului si e o placere sa deschid larg geamurile si sa il las in casa impreuna cu aerul inca taios de dimineata. Ziua toate merg parca mai usor, treaba merge mai bine, mancarea se pregateste mai repede si timpul pare sa fie mai rabdator.

In aceasta dupa-amiaza, dupa aproape o saptamana de absenta din bucatarie (motivata de o gripa uracioasa, nu de burtica de 37 de saptamani :)), am revenit in bucatarie incercand sa pregatesc ceva ce sa potoleasca pofta mea de "ceva proaspat" si nelipsita carne din meniu.

Iata ce a iesit.

Pentru carne am folosit:

  • aprox. 500 gr muschi de porc taiat fasii
  • condiment special de porc

Pentru salata/garnitura:

  • 1 conserva fasole boabe
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare

Carnea taiata fasii si condimentata am prajit-o pana s-a rumenit intr-o tigaie. Intre timp am pregatit salata din ingredientele de mai sus si am amestecat-o bine pentru a se patrunde bine aromele. Am asezat salata in boluri incapatoare, deasupra am asezat fasiile de carne si am servit astfel, simplu si rapid! :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri