Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 1 kg ciuperci
- 3 legaturi de ceapa verde
- 4 linguri faina
- marar
- patrunjel
- condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si se pun la fiert. Se toaca ceapa marunt, se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile si faina dupa care se pun in tava unsa si presarata cu faina apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?