Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 buchetele de broccoli
- 1 catel de usturoi
- 2 morcovi
- sare
- piper
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingurita otet
Mod de preparare:
Morcovii se curata si se dau prin razatoarea mare. Puneti la fiert o oala cu apa si putina sare. Cand da in clocot adaugati morcovii si acoperiti cu un capac sa se fiarba cam 5 minute. Intre timp taiati
broccoli in buchetele mici. Dupa cele 5 minute opriti focul, adaug broccoli in apa cu morcovi. Acoperiti cu un capac si lasati sa stea asa 5 minute. Scurgeti totul de apa. Preparati un sos din usturoi, sare, ulei si otet, dupa care adaugati peste broccoli.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?