Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cartof
- 250 ml ulei
- 2 lingurite mustar
- 1 lingura zeama de lamaie
- 2 linguri apa
- 1 lingurita marar tocat
- sare
Mod de preparare:
Cartoful se curata de coaja si se fierbe un apa cu sare, dupa gust, pana ce se inmoaie. Cand s-a racit, se striveste intr-un vas adaugand ulei, zeama de lamaie, mustar si apa rece. La final se adauga marar tocat foarte marunt si maioneza e gata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară