Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cartof
- 250 ml ulei
- 2 lingurite mustar
- 1 lingura zeama de lamaie
- 2 linguri apa
- 1 lingurita marar tocat
- sare
Mod de preparare:
Cartoful se curata de coaja si se fierbe un apa cu sare, dupa gust, pana ce se inmoaie. Cand s-a racit, se striveste intr-un vas adaugand ulei, zeama de lamaie, mustar si apa rece. La final se adauga marar tocat foarte marunt si maioneza e gata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.