Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg mere
- 500 g faina
- 20 g drojdie
- 50 g ulei de masline
- 4-5 linguri de zahar
Mod de preparare:
Se framanta un aluat din faina, apa, drojdie, 1 lingura de ulei. Se lasa la dospit cam jumatate de ora.Intre timp, se spala merele, se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga zaharul. se incinge putin ulei de masline si se calesc merele 3-4 minute. Se intind doua foi foi de aluat, se aseaza una in tava de cuptor unsa cu ulei, apoi merele si in final cealalta foaie de aluat. Prajitura de post se da la cuptor pana se rumeneste, cam 40 de minute.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri