Iata o delicioasa prajitura de post cu mere.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
5 preparate culinare al căror nume a fost inspirat de femei celebre
5 preparate culinare al căror...
  • 1 kg mere
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 50 g ulei de masline
  • 4-5 linguri de zahar

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din faina, apa, drojdie, 1 lingura de ulei. Se lasa la dospit cam jumatate de ora.Intre timp, se spala merele, se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga zaharul. se incinge putin ulei de masline si se calesc merele 3-4 minute. Se intind doua foi foi de aluat, se aseaza una in tava de cuptor unsa cu ulei, apoi merele si in final cealalta foaie de aluat. Prajitura de post se da la cuptor pana se rumeneste, cam 40 de minute.

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri