Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg mere
- 500 g faina
- 20 g drojdie
- 50 g ulei de masline
- 4-5 linguri de zahar
Mod de preparare:
Se framanta un aluat din faina, apa, drojdie, 1 lingura de ulei. Se lasa la dospit cam jumatate de ora.Intre timp, se spala merele, se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga zaharul. se incinge putin ulei de masline si se calesc merele 3-4 minute. Se intind doua foi foi de aluat, se aseaza una in tava de cuptor unsa cu ulei, apoi merele si in final cealalta foaie de aluat. Prajitura de post se da la cuptor pana se rumeneste, cam 40 de minute.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana