Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei potriviti
- 1 ceasca orez
- 1 morcov
- 1ceapa
- 200g ciuperci
- 1 legatura marar
- 1 lingura gris
- 2 linguri ulei
- 5-6 linguri sos de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovlecei se rad de coaja si se taie in doua, pe lung. Se scobeste miezul cu atentie sa nu se rupa peretii dovleceilor. Se oparesc in apa cu sare. Se scurg intr-o strecuratoare. Ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei si apa, se adauga miezul dovleceilor maruntit, orezul si 3 cescute de apa. Se pune grisul si apoi mararul tocat. Se lasa sa fiarba cca 15 minute, amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, timp in care orezul se mai umfla, absorbind tot lichidul. Se aranjeaza dovleceii intr-o tava si se umplu cu aceasta compozitie. Se lasa la cuptor pana cand se rumenesc. Se scoate tava si se acopera dovleceii cu sosul de rosii. Se mai lasa tava 15 min. in cuptor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară