Iti recomandam o salata vesela, foarte delicioasa si plina de vitamine. O salata hranitoare si potrivita pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 mar
  • 1 fir de praz
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1lingura de ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare:

Morcovul, pastranacul si marul se curata si se dau prin razatoarea mare. Prazul se taie rondele fine, patrunjelul se toaca, nu prea marunt. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca impreuna cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Sa sa fie mai colorata cred ca se poate pune si sfecla rosie. Se poate servi cu felii de paine neagra sau prajita.

Citeste si:
Randi: „Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou...
Randi: „Timpul petrecut...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri