Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 mar
- 1 fir de praz
- 1 legatura de patrunjel
- 1lingura de ulei
- zeama de la 1/2 lamaie
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Morcovul, pastranacul si marul se curata si se dau prin razatoarea mare. Prazul se taie rondele fine, patrunjelul se toaca, nu prea marunt. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca impreuna cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Sa sa fie mai colorata cred ca se poate pune si sfecla rosie. Se poate servi cu felii de paine neagra sau prajita.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?