Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 mar
- 1 fir de praz
- 1 legatura de patrunjel
- 1lingura de ulei
- zeama de la 1/2 lamaie
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Morcovul, pastranacul si marul se curata si se dau prin razatoarea mare. Prazul se taie rondele fine, patrunjelul se toaca, nu prea marunt. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca impreuna cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si piperul. Sa sa fie mai colorata cred ca se poate pune si sfecla rosie. Se poate servi cu felii de paine neagra sau prajita.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară