O mancare usoara si foarte hranitoare

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
7 suplimente alimentare care te vor ține departe de răceală
7 suplimente alimentare care...
  • 6 dovlecei
  • ½ pahar orez
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 lingur mărar tocat
  • ½ pahar lapte
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pahar smantana
  • iaurt
  • faina
  • cascaval

Mod de preparare:

O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica tocata prajita in putin ulei si stin

Citeste si:
Alimentele fermentate și beneficiile lor pentru organism
Alimentele fermentate și...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri