Dificultate: medie
Ingrediente:
- 6 dovlecei
- ½ pahar orez
- 2 oua
- 2 cepe
- 1 lingur mărar tocat
- ½ pahar lapte
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
- 1 pahar smantana
- iaurt
- faina
- cascaval
Mod de preparare:
O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica tocata prajita in putin ulei si stinsa cu un pahar de apa si un pahar cu smantana.
Se lasa sa fiarba putin pe foc, apoi se da la cuptor pana cand sunt gata. Se rade deasupra cascaval si se servesc cu iaurt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară