Sau o fi sufleu? Hotarati voi. In orice caz e originala. Asa ca de asta mi-am permis sa o pun la placinte.
Ingrediente:
- spanac - 1 kg
- oua - 6 buc
- faina - 8 linguri
- branza dulce - 500 g (eu folosesc Lacteea)
- branza sarata - 100 g
- cascaval - 100 g (sau mozzarella cand am)
Mod de preparare:
Se fierbe spanacul. Se scurge si se paseaza impreuna cu branza dulce su branza sarata. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile pe rand. Se adauga faina, lingura cu lingura. Se toarna peste amestecul de spanac si se mesteca usor, prin rasturnare.
Se tapeteaza cu o foaie de copt tava. Se rastoarna compozitia si se egaleaza cu un cutit. Se rade pe deasupra cascavalul.
Se coace la foc potrivit - 150 grade, in cuptorul incins. Este gata atunci cand se rumeneste bine deasupra si este aurie pe dedesubt. Se serveste calda cu smantana.
Pe blogul loculundescriu.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară