Sau o fi sufleu? Hotarati voi. In orice caz e originala. Asa ca de asta mi-am permis sa o pun la placinte.
Ingrediente:
- spanac - 1 kg
- oua - 6 buc
- faina - 8 linguri
- branza dulce - 500 g (eu folosesc Lacteea)
- branza sarata - 100 g
- cascaval - 100 g (sau mozzarella cand am)
Mod de preparare:
Se fierbe spanacul. Se scurge si se paseaza impreuna cu branza dulce su branza sarata. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile pe rand. Se adauga faina, lingura cu lingura. Se toarna peste amestecul de spanac si se mesteca usor, prin rasturnare.
Se tapeteaza cu o foaie de copt tava. Se rastoarna compozitia si se egaleaza cu un cutit. Se rade pe deasupra cascavalul.
Se coace la foc potrivit - 150 grade, in cuptorul incins. Este gata atunci cand se rumeneste bine deasupra si este aurie pe dedesubt. Se serveste calda cu smantana.
Pe blogul loculundescriu.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse