O prajitura gustoasa, specifica bucatariei rusesti.

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...
  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 8 oua
  • 300 g faina
  • 150 g smochine taiate
  • 150 g nuci taiate
  • 150 g diferite fructe din dulceata
  • coaja de la ½ portocala taiata marunt
  • coaja de la ½ lamaie rasa
  • vanilie
  • unt si faina pentru forma

Mod de preparare:
Se freaca spuma zaharul cu untul, se adauga treptat, unul cate unul, cele 8 galbenusuri, apoi nucile, smochinele, fructele, vanilia, coaja de portocala si lamaie. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.

Citeste si:
Citește-le în acest anotimp și Oricând: Cele mai frumoase poezii de...
Citește-le în acest anotimp...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri