Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 g unt
- 400 g zahar
- 8 oua
- 300 g faina
- 150 g smochine taiate
- 150 g nuci taiate
- 150 g diferite fructe din dulceata
- coaja de la ½ portocala taiata marunt
- coaja de la ½ lamaie rasa
- vanilie
- unt si faina pentru forma
Mod de preparare:
Se freaca spuma zaharul cu untul, se adauga treptat, unul cate unul, cele 8 galbenusuri, apoi nucile, smochinele, fructele, vanilia, coaja de portocala si lamaie. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse