Chec rusesc

O prajitura gustoasa, specifica bucatariei rusesti.

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...
  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 8 oua
  • 300 g faina
  • 150 g smochine taiate
  • 150 g nuci taiate
  • 150 g diferite fructe din dulceata
  • coaja de la ½ portocala taiata marunt
  • coaja de la ½ lamaie rasa
  • vanilie
  • unt si faina pentru forma

Mod de preparare:
Se freaca spuma zaharul cu untul, se adauga treptat, unul cate unul, cele 8 galbenusuri, apoi nucile, smochinele, fructele, vanilia, coaja de portocala si lamaie. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri