IN ACEST ARTICOL:
O prajitura gustoasa, specifica bucatariei rusesti.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 8 oua
  • 300 g faina
  • 150 g smochine taiate
  • 150 g nuci taiate
  • 150 g diferite fructe din dulceata
  • coaja de la ½ portocala taiata marunt
  • coaja de la ½ lamaie rasa
  • vanilie
  • unt si faina pentru forma

Mod de preparare:
Se freaca spuma zaharul cu untul, se adauga treptat, unul cate unul, cele 8 galbenusuri, apoi nucile, smochinele, fructele, vanilia, coaja de portocala si lamaie. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri