O mancare gustoasa, usor de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...
  • 1 pui mijlociu
  • 1 conopida mijlocie
  • ½ lingurita faina
  • 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puiul, curatat si spalat, se taie bucati. Intr-o cratita, cu o lingura de unt se rumeneste puiul. Se adauga faina
si se stinge cu un pahar de apa. Se adauga vinul, sarea si piperul. Conopida, spalata si desfacuta buchetele, se caleste usor cu o lingura de unt si se pune peste bucatile de pui. Se lasa sa fiarba incet, pana scade bine.

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri