Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 1 pui mijlociu
- 1 conopida mijlocie
- ½ lingurita faina
- 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamaie
- 1 pahar apa
- 2 linguri unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul, curatat si spalat, se taie bucati. Intr-o cratita, cu o lingura de unt se rumeneste puiul. Se adauga faina
si se stinge cu un pahar de apa. Se adauga vinul, sarea si piperul. Conopida, spalata si desfacuta buchetele, se caleste usor cu o lingura de unt si se pune peste bucatile de pui. Se lasa sa fiarba incet, pana scade bine.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră