Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g telina radacina
- 200 g maioneza
- 100 g iaurt
- 50 g lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Telina se curata se spala, se taie fasii foarte subtiri si se tine in apa rece cu suc de lamaie. Lamaia se spala si se stoarce sucul. Telina se scurge de apa si se amesteca cu maioneza, iaurtul si sarea.
Se serveste rece.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”